Внутрисистемные переводы

Alextopoviy
Alextopoviy Member Публикаций: 3
Здравствуйте! Возник вопрос. Какие конкретно нужно проделать шаги, чтобы аккаунт поддерживал внутрисистемные переводы между пользователями?

Комментарии

• Kateryna_Payoneer
    Kateryna_Payoneer Administrator Публикаций: 6,146 ✭✭✭✭✭✭✭

@Alextopoviy Больше информации о сервисе Сделать платеж, Вы сможете найти здесь.

• Alextopoviy
    Alextopoviy Member Публикаций: 3
    Катерина, почитал FAQ по Вашей ссылке, но мне как чайнику мало что понятно. Не могли бы Вы тут дать развернутый ответ сугубо на мой вопрос? Спасибо)
  • Kateryna_Payoneer

@Alextopoviy Получать платежи от других пользователей могут все.
    Чтобы отправлять платежи другим пользователям, необходимо регулярно и активно получать платежи, тогда опция для отправки переводов будет активирована автоматически.

• andys
    andys Member Публикаций: 5
    Вітаю,

В мене аккаунт багато років вже, кожного місяця отримую від партнерів грошові перекази а потім відправляю їх на свій банківський рахунок(карткою payoneer майже не користуюсь) Але можливості відправлять внутрішні переводи все ще недоступно. Чи можливо це якось виправити?

І друге запитання, для того щоб мені хтось інший з учасників payoneer відправив перевод грошей що мені треба йому передати? свій емеіл чи Customer ID? чи ще щось?

Дякую.
  • Kateryna_Payoneer

@andys Для отримання платежів від інших користувачів, достатньо надати лише Ваш імейл.
    З приводу відправки платежів, опція активуються автоматично, її немає можливості активувати вручну.

• andys
    отредактировано ноября 2020
    Тоді в вашій системі збій, ті умови яки Ви описуєте а також я прочитав в FAQ, вони виконуються.
    Або насправді алгоритм дій схоже інший для включення цієї функції.
  • Kateryna_Payoneer

@andys Ви можете ще перевірити це питання предметно безпосередньо з нашою підтримкою клієнтів, по телефону або через онлайн чат.

• andys
    отредактировано ноября 2020
    В тікетах відповідь теж дадуть? payoneer.custhelp.com

p.s
    а ще питання по отриманню внутрішнього платежу, там якісь підводні камні є? чи потрібно вказувати за що гроші мені надсилають?
  • Kateryna_Payoneer

@andys Розгляд запиту відправленого по електронній пошті займе більше часу, ніж по телефону або через онлайн чат. У нас також є локальний номер для користувачів з України.
    Дані перекази можуть бути відправлені в комерційних / бізнес цілях, перекази в особистий цілях буду відхилені.

• andys
    Зрозуміло. Дякую.