Внутрисистемные переводы

Комментарии
-
@Alextopoviy Больше информации о сервисе Сделать платеж, Вы сможете найти здесь.
0 -
Катерина, почитал FAQ по Вашей ссылке, но мне как чайнику мало что понятно. Не могли бы Вы тут дать развернутый ответ сугубо на мой вопрос? Спасибо)0
-
@Alextopoviy Получать платежи от других пользователей могут все.
Чтобы отправлять платежи другим пользователям, необходимо регулярно и активно получать платежи, тогда опция для отправки переводов будет активирована автоматически.1 -
Вітаю,
В мене аккаунт багато років вже, кожного місяця отримую від партнерів грошові перекази а потім відправляю їх на свій банківський рахунок(карткою payoneer майже не користуюсь) Але можливості відправлять внутрішні переводи все ще недоступно. Чи можливо це якось виправити?
І друге запитання, для того щоб мені хтось інший з учасників payoneer відправив перевод грошей що мені треба йому передати? свій емеіл чи Customer ID? чи ще щось?
Дякую.0 -
@andys Для отримання платежів від інших користувачів, достатньо надати лише Ваш імейл.
З приводу відправки платежів, опція активуються автоматично, її немає можливості активувати вручну.0 -
Тоді в вашій системі збій, ті умови яки Ви описуєте а також я прочитав в FAQ, вони виконуються.
Або насправді алгоритм дій схоже інший для включення цієї функції.0 -
@andys Ви можете ще перевірити це питання предметно безпосередньо з нашою підтримкою клієнтів, по телефону або через онлайн чат.
0 -
В тікетах відповідь теж дадуть? payoneer.custhelp.com
p.s
а ще питання по отриманню внутрішнього платежу, там якісь підводні камні є? чи потрібно вказувати за що гроші мені надсилають?0 -
@andys Розгляд запиту відправленого по електронній пошті займе більше часу, ніж по телефону або через онлайн чат. У нас також є локальний номер для користувачів з України.
Дані перекази можуть бути відправлені в комерційних / бізнес цілях, перекази в особистий цілях буду відхилені.2 -
Зрозуміло. Дякую.0

Разделы
- 2.1K Все разделы
- 8 Добро пожаловать
- 5 Правила форума
- 3 Приятно познакомиться
- 1.8K Вопросы и помощь
- 871 FAQ и советы
- 840 Вопросы знатокам Payoneer
- 32 Ваши отзывы и предложения
- 102 Разговоры о работе
- 65 E-commerce и онлайн-торговля