your card will expire - чи можна не отримувати картку?

Вітаю, отримав листа з "your card will expire " жити для картки залишилось пару місяців. В Україні йде війна і я не зможу отримати нову картку не то що по своїй адресі а навіть там де я зараз фізично знаходжусь. В мене виникає закономірне запитання.
Що відбудеться з моїм аккаунтом якщо я не отримаю нову картку. Мій партнер отримання мною платежів є 2checkout (на сьогодні це Verifone) Чи зможе він відправляти платежі на мій аккаунт і надалі? Чи зможу я відправляти платежі на свої українські банківські карткові рахунки ?
Буду вдячний за роз'яснення.
Комментарии
-
@andys написал:
Вітаю, отримав листа з "your card will expire " жити для картки залишилось пару місяців. В Україні йде війна і я не зможу отримати нову картку не то що по своїй адресі а навіть там де я зараз фізично знаходжусь. В мене виникає закономірне запитання.Що відбудеться з моїм аккаунтом якщо я не отримаю нову картку. Мій партнер отримання мною платежів є 2checkout (на сьогодні це Verifone) Чи зможе він відправляти платежі на мій аккаунт і надалі? Чи зможу я відправляти платежі на свої українські банківські карткові рахунки ?
Буду вдячний за роз'яснення.
Я вже отримав "роз'яснення" від Payoneer автоматично
Рахунок є, гроші на нього можна відправити.
А ось відправити з нього платежі неможливо.
Конвертувати валюту на інший баланс теж неможливо.
Фактично рахунок заблокований.1

Разделы
- 2.1K Все разделы
- 8 Добро пожаловать
- 5 Правила форума
- 3 Приятно познакомиться
- 1.8K Вопросы и помощь
- 871 FAQ и советы
- 840 Вопросы знатокам Payoneer
- 32 Ваши отзывы и предложения
- 102 Разговоры о работе
- 65 E-commerce и онлайн-торговля