При доставці карти, конверт з карткою був відкритий

BadSid
BadSid Member Публикаций: 7
Доброго дня! В зв'язку з закінченням строку дії попередньої картки я відправив запит на отримання нової. Сьогодні я отримав конверт із карткою. Коли ближче придивився до конверту то побачив що він був акуратно обрізаний з одного боку. Його явно хтось відкривав і міг вкрасти реквізити картки. На якому етапі доставки це відбулось мені не відомо.
Чи стикався хтось з подібним? Чи варто взагалі тепер активувати цю картку?
Навіть якщо замовити нову, то історія може повторитись((

Лучший ответ

Ответы

• BadSid
    BadSid Member Публикаций: 7
    > @gastor написал:
    > @BadSid написал:
    > Доброго дня! В зв'язку з закінченням строку дії попередньої картки я відправив запит на отримання нової. Сьогодні я отримав конверт із карткою. Коли ближче придивився до конверту то побачив що він був акуратно обрізаний з одного боку. Його явно хтось відкривав і міг вкрасти реквізити картки. На якому етапі доставки це відбулось мені не відомо.
    >
    > Чи стикався хтось з подібним? Чи варто взагалі тепер активувати цю картку?
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    > Ні, цього робити не треба. Зловмисники могли вкрасти номер картки, її CVV/CVC код або навіть скопіювати дані з магнітної стрічки. Це робить вашу картку абсолютно незахищеною.
    >
    > Враховуючи те, що Піонер не дає можливості тимчасово блокувати картку або встановлювати ліміт операцій, використовувати цю картку категорично не можна рекомендувати.
    >
    > Навіть якщо замовити нову, то історія може повторитись((
    >
    >
    >
    >
    >
    > Так, на жаль це можливо. Але спробуйте. У крайньому випадку ви можете замовити доставку через DHL.

Дякую!